Zo word je aantrekkelijker voor vrouwen

Dating strandMisschien slaag je er maar niet in om de aandacht te trekken van vrouwelijk schoon om je heen. Je begint aan jezelf te twijfelen en vraagt je af of je wel aantrekkelijk genoeg bent.

Met dit artikel steken we je echter een hart onder de riem. Want aantrekkelijker worden voor vrouwen kun je wel degelijk leren!

Hoe? Door simpelweg het gedrag van mannen die succesvol zijn in de liefde te kopiëren.

Maar natuurlijk moet je wel altijd dichtbij jezelf blijven en dus geen act opvoeren. Want dat laatste vinden vrouwen nou net zo’n aantrekkelijke eigenschap!

Aantrekkelijker worden voor vrouwen

Je bent zoals je bent. Aan je uiterlijk kun je niet veel veranderen. Je hebt gewoon vrijwel geen invloed op jouw fysieke eigenschappen! Maar wees gerust. De meeste vrouwen letten op totaal andere eigenschappen.

Zo scoren mannen met humor en een hoge intelligentie bij vrouwen altijd goed! Ongeacht of ze gezegend zijn met een mooi uiterlijk of niet…

Vrouwen kijken dus veel verder dan hun neus lang is. Lees snel verder en kom erachter hoe jij jezelf nog beter op de markt kunt brengen!

Een lage stem faken

Vrouwen vinden mannen met een lage stem beduidend sexier dan mannen met een hoge stem. Nou ben je eenmaal met een hoge of lage stem geboren. Toch kan je een lage stem faken! Hoe? Door gewoon een stuk langzamer te gaan praten als je vrouwen aanspreekt…

Je gebruikt je stembanden, wat spieren zijn, dan op een andere manier. Met regelmatige oefening kan je die stembanden dan ook echt trainen!

Als je langzaam spreekt zal je stem in het begin wat heser klinken. Die heesheid zal je echter al snel kunnen controleren waardoor je stem een natuurlijke, diepe klank krijgt.

Rustig bewegen

Vrouwen zien mannen die heel veel praten en bewegen maar als drukke, zenuwachtige wezens. Ze hebben daar dan ook niet zoveel mee. Wil je vrouwen versieren, dan zal je juist wat minder moeten praten en bewegen. Daarmee kom je erg zelfverzekerd over.

Hoe breng je dat in de praktijk? Door gewoon een vrouw aan te spreken en korte vragen te stellen. Daarbij blijf je haar aankijken terwijl ze praat.

Het is hierbij belangrijk om niet te bewegen. Je blijft stilstaan. Vrouwen letten nu eenmaal enorm op lichaamstaal en halen daar veel informatie uit. Een man die veel beweegt als hij in gesprek is met een vrouw komt nerveus en zenuwachtig over.

Wegkijken

Ogen vertellen veel over je gevoel en gemoedstoestand. Honderden kleine spiertjes in en rondom het oog lijken wel direct verbonden te zijn met ons gevoel en onze emoties. Ze worden ook wel ‘de poorten van de ziel’ genoemd.

Mannen die vrouwen tijdens een gesprek onafgebroken aankijken die komen op de vrouw in kwestie dan ook erg zelfverzekerd over. Ze hebben blijkbaar niets te verbergen en tonen echt interesse in haar.

Zorg er altijd voor dat je haar als eerste weg laat kijken als jullie elkaar aankijken! Maak er géén wedstrijdje van trouwens… Maar zie het als een spannend spel tussen jullie beiden.

Vrouwen die mannen aantrekkelijk vinden die kijken zo nu en dan weg, alsof ze even van de verbazing moeten bekomen of op adem moeten komen 😉 Bij jou ook? Dan heb je punten gescoord!

Kijk jij echter telkens als eerste weg? Dan kom je wel erg kwetsbaar, nerveus, onderdanig over… Train jezelf dus in het aankijken van vrouwen!

Bewaren

Gratis datingadvies

Gebruik de keuzehulp en ontvang direct een datingsite advies!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *