Dit is waar vrouwen op letten tijdens het daten

Dating in het veldEigenlijk zou iedere man een beetje jaloers op vrouwen moeten zijn. Want vrouwen zijn vrijwel in alles beter dan wij zijn. Zowat het enige waarin we nog uitblinken is sport.

Zó.Nu hebben we het ego van de vrouwmensen onder ons wel weer voldoende gestreeld!

Nu is het tijd om als mannen van vrouwen te leren en die dingen toe te passen tijdens het daten.

Zo letten vrouwen extra op de lichaamstaal tijdens het daten. Vrouwen hebben nou eenmaal oog voor detail en halen veel informatie uit zelfs de meest subtiele handelingen en bewegingen.

Kom er op deze pagina achter hoe jij je lichaamstaal kunt verbeteren en maak jezelf daarmee direct veel aantrekkelijker voor vrouwen!

Je zult het niveau van vrouwen nooit halen maar je kunt toch echt wel een meester worden in het beheersen van de belangrijkste lichaamstaaltechnieken.

Je houding is het allerbelangrijkste

Zorg er in ieder geval voor dat je altijd let op je houding als je aan het daten bent, of wanneer je gewoon een leuke meid aanspreekt op straat. Houd je rug recht en het liefst je borst iets naar voren. Niet alleen is een goede houding beter voor je rug, je komt ook zelfverzekerd en dus aantrekkelijk over….

Oogcontact houden als onderdeel van lichaamstaal

Ook oogcontact is een enorm belangrijk onderdeel van lichaamstaal. Je bouwt als man aantrekkingskracht op wanneer je de ander diep in de ogen kijkt.

Ben je dat niet gewend? Dan kan dit in het begin wat ongemakkelijk zijn. Maar train jezelf hier in. Want oogcontact houden met jouw crush betaalt zich uit!

Doe dit natuurlijk niet op een creepy manier. Blijf haar niet non-stop aanstaren. Het voelt voor haar comfortabel als je zo nu en dan ook je aandacht even ergens anders op vestigt.

Voorkom nerveus gedrag zoals veel bewegen!

Heb je een afspraakje met een leuke meid en gieren de zenuwen nu al door je keel bij de gedachte haar straks te ontmoeten? Dat is niet erg en je bent echt niet de enige.

Het is daarom extra belangrijk dat je leert om je spanningen in bedwang te houden en niet nerveus over te komen. Gespannen zijn is niet erg maar nerveus gedrag is dodelijk!

Veel mannen zijn de zenuwen niet de baas en gaan met hun handen spelen wanneer ze in gesprek zijn met vrouwen. Of ze kunnen maar niet stil staan, wippen en schuiven op hun stoel, et cetera. Dit gedrag komt zeer onrustig over en vrouwen vinden het vaak maar afleidend.

Zelf heb je niet zo gauw door dat je gespannen overkomt. Daarom: Train jezelf erin om een rustige houding aan te nemen! Zit en sta stil en beweeg je handen zo min mogelijk. Daarnaast blijf je gefocust op haar en laat jij je niet afleiden door de omgeving.

Kalm en beheerst overkomen is een mannelijke eigenschap en met deze lichaamstaal geef je aan dat je alles onder controle hebt. Dat vinden vrouwen een aantrekkelijke eigenschap aan mannen!

Gratis datingadvies

Gebruik de keuzehulp en ontvang direct een datingsite advies!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *