Praat als man over je kwaliteiten met vrouwen

Dating in het veldWat ons betreft mogen mannen best een beetje opscheppen over hun kwaliteiten als ze samen met vrouwen zijn.

Geloof niet al die experts die jou vertellen dat opscheppen dodelijk is en dat je daarmee arrogant overkomt. Vrouwen houden van mannen die sterk in hun schoenen staan, zeker zijn van hun zaak en hun kwaliteiten kennen!

Blink ergens in uit!

Iedere man wil graag goed voor de dag komen bij vrouwen en aantrekkelijk zijn. Datzelfde geldt natuurlijk voor vrouwen.

Er zijn heel wat mannen die zich te bescheiden voordoen tijdens dates. Maar ze vergeten dat ze zich daardoor niet kunnen onderscheiden van mannen die hun kwaliteiten niet onder stoelen of banken steken.

Een vrouw zoekt stiekem naar een man die ergens in uitblinkt. Die zijn hart volgt, een passie heeft en zichzelf daar prima mee kan vermaken.

Benoem een aantal sterke punten

Als een vrouw je vraagt waar jij goed in bent of wat jouw passie is, dan mag je best een aantal sterke punten van jezelf benoemen.

Als jouw hobby meubels maken is en je krijgt veel complimenten over je werk, vertel haar dan bijvoorbeeld dat je veel mensen blij maakt met je eigengemaakte meubels. Laat haar eventueel wat foto’s zien van je werk! Ze zal het waarderen en het juist fijn vinden dat je zo zeker van je zaak bent en je kwaliteiten durft te benoemen.

Je bescheiden opstellen is dodelijk

Durf je niet jouw kwaliteiten te benoemen? Of vertel je haar dat je meubels maken erg leuk vindt maar dat er anderen zijn die hier veel beter in zijn? Dan raad je haar min of meer aan om op zoek te gaan naar een man die er meer van bakt!

Stel je niet te bescheiden op…. Dat is dodelijk!

Neem complimenten van vrouwen aan!

We gaan er in dit geval vanuit dat jouw date onder de indruk is van je eigengemaakte meubels. Ze zal je vast complimenten geven. Neem die dankbaar aan!

Wees dus niet bescheiden, schep gerust een klein beetje op en benoem je sterke punten en neem complimenten aan.

Gratis datingadvies

Gebruik de keuzehulp en ontvang direct een datingsite advies!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *