Dit zoeken vrouwen in een man

Mannen versieren met kleurHet klinkt misschien een beetje vreemd maar mannen zoeken niet naar veel verschillende eigenschappen in een vrouw. Natuurlijk heeft elke man zo zijn voorkeuren maar het zijn de vrouwen die mannen testen, observeren en vooral letten op de aanwezigheid of afwezigheid van mannelijke eigenschappen.

Die mannelijke eigenschappen blijken ALTIJD doorslaggevend te zijn in de keuzes die ze maken. Daarom behandelen we in dit blog 4 eigenschappen die je als man moet bezitten om succesvol te kunnen zijn in de liefde.

1. Een doel in het leven hebben

Heb je als man een doel in je leven? Heb je een passie waar je helemaal voor gaat, maak je plannen? Dat vinden vrouwen aan mannen zeer aantrekkelijk. Het is een mannelijke eigenschap en daarmee geef je aan dat je ergens de moeite voor wilt doen.

Je wilt hard werken en dingen bereiken. Je laat zien dat je zelfstandig bent en risico’s durft te nemen. Vrouwen willen mannen die ergens voor gaan. Want zal jij voor haar charmes vallen, dan betekent dat automatisch ook dat je volop in haar zult gaan investeren. Vrouwen willen nou eenmaal veel aandacht en dat kan jij haar geven!

2. Veel aandacht van andere vrouwen

Heb je een doel in je leven? Dan vinden vrouwen je automatisch al een stuk interessanter. Waarschijnlijk ook jouw date. Omdat ze jou aantrekkelijk begint te vinden zal ze er ook automatisch vanuit gaan dat andere vrouwen je aantrekkelijk vinden.

Vandaar dan ook dat tijdens dates vrouwen daarover vragen beginnen te stellen. Ze willen weten hoe goed je in de markt ligt. Wees daarom eerlijk tegenover haar als je met meerdere vrouwen afspreekt. Je bent in haar ogen dan geen player maar juist het veroveren waard!

En je mag gerust een beetje overdrijven als het momenteel met de vrouwelijke aandacht wat minder positief gesteld is. Vertel haar dan gewoon dat je over aandacht niet te klagen hebt maar dat je op zoek bent naar de ware… Het zal haar hart doen smelten.

Nu doet het aparte fenomeen zich voor dat zodra vrouwen zich tot je aangetrokken voelen, je steeds meer andere vrouwen aantrekt.

3. Zelf bepalen wat hij doet omdat hij het wil

Een echte man doet gewoon lekker waar hij zelf zin in heeft. Hij trekt zich niet snel iets aan van de mening van anderen. Hij heeft immers een doel voor ogen en trekt zijn eigen plan.

Als jij baas bent over je eigen leven dan trekt dit vrouwen aan. Je geeft daarmee aan dat je een leider bent, ook over je eigen leven. Zo bepaal je als man dan ook wie je aantrekkelijk vindt en wie niet.

Je bent niet voor één gat te vangen. Laat vrouwen dan ook moeite voor je doen en reageer niet op ieder aanzoek en reageer al helemaal niet direct op berichtjes van die ene leuke meid, ook al zie je in haar de liefde van je leven.

Laat de vrouwen maar flink hun best doen om jou te veroveren in plaats van andersom! Daarmee straal je verre van schaarste uit en dat maakt je des te aantrekkelijker.

4. Raakt nooit snel in de war

Tenslotte: Een man heeft zijn emoties altijd onder controle. Ook al zegt de hoeveelheid testosteron misschien wel iets over je mannelijkheid, je bent pas echt DE MAN als je vrouwen op een goede, hoffelijke manier behandelt.

Reageer dan ook nooit boos, verontwaardigd of geagiteerd wanneer zij jou raakt met een opmerking. Vrouwen onderwerpen mannen aan diverse testen om te weten welk vlees ze in de kuip hebben. Je raakt ook niet in de war als het voor de vrouw in kwestie op liefdesgebied allemaal net iets te snel gaat… Dit voelt voor jou niet als een afwijzing. Je geeft haar voldoende tijd en ruimte om haar emoties een plek te geven.

Gratis datingadvies

Gebruik de keuzehulp en ontvang direct een datingsite advies!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *