Een dating profiel maken met hulp van The Secret

online dating

Een goed datingprofiel aanmaken is nog niet zo eenvoudig als je denkt. We komen te veel profielen tegen van mensen waar het een en ander aan schort. Het is best eenvoudig om online goed voor de dag te komen, mits je onze adviezen toepast bij het creëren van je online identiteit.

Succes in de liefde komt je nooit zomaar aanwaaien. Je moet echt wel de nodige moeite doen om online op te vallen tussen al die singles die, net als jij, op liefdespad zijn.

The Secret

Ken je de film ‘The Secret’? In deze film, die inmiddels ook in boekvorm verschenen is, kom je erachter dat het geheim van succes en geluk allemaal gebaseerd is op de wet van de aantrekkingskracht (The Law of Attraction).

Volgens de maker en schrijver van The Secret kan je alles bereiken, zelfs de droombaan of relatie die je wilt. Het geheim? Het toepassen van technieken waarvan visualisatie de belangrijkste is.

Het komt erop neer dat je alles kan krijgen zolang je er maar stellig in gelooft, door simpelweg te doen alsof je het al hebt gekregen.

Nu geloven wij niet in sprookjes. Deze theorie is dan ook te mooi om waar te zijn. Als het zo simpel was, dan zou iedereen gelukkig, rijk en succesvol zijn en daar is op deze planeet simpelweg de ruimte niet voor. Wel is deze theorie best interessant en zou je enkele foefjes kunnen toepassen bij het maken van je dating profiel!

Acteer overdaad

Acteer overdaad als je begint met het schrijven van een profieltekst. Dat trekt mensen aan. Een goed voorbeeld? Voetballers! Voetballers worden omringd door mensen die ook uit zijn op roem, geld en noem maar op.

Welke voetballer slaat nou (om het even plastisch uit te drukken) een lelijke vrouw aan de haak? Juist. Vrijwel geen voetballer.

Door overdaad te acteren krijg jij ook opeens veel meer aandacht van leden op een datingsite. Ga niet liegen en blijf eerlijk. Maar je mag je leven best een beetje oppoetsen… Daarmee word je erg aantrekkelijk voor anderen.

Hieronder doen wij enkele suggesties waarmee je absoluut meer mensen aantrekt!

Aantrekkelijker worden door overdaad te acteren

Vertel anderen iets over je sociale leven. Je hebt een drukke agenda en ontmoet veel mensen en haalt daar enorm veel voldoening uit.

Op liefdesgebied zit het helemaal goed en je komt bepaald geen aandacht tekort. Maar je bent op zoek naar de ware liefde en daar leent een datingsite zich uitstekend voor.

Je vindt geld niet het belangrijkste in je leven maar geluk. Geluk zit ‘m in de kleine dingen.

Toch mag je niet klagen, want een promotie zit eraan te komen en daardoor kan je straks het huis van je dromen kopen. Nee, het geluk en het leven lachen je toe…. Wie wil er nou niet samen met jou gelukkig worden? 😉

Schrijf hele realistische toekomstplannen

Kom geloofwaardig over en deel ook iets met andere singles op je dating profiel over je toekomstplannen. Waar sta je over 5 jaar of 10 jaar? Ben je dan getrouwd en hoe ziet jullie leventje er samen uit?

Doe alsof jullie al een relatie hebben

Kom je in gesprek met een leuke meid of vent of ga je binnenkort zelfs al met hem of haar daten? Beeld jezelf dan in dat jullie al een relatie hebben. Ga met elkaar om of jullie elkaar al jaren kennen…. De ander gaat er vanzelf in geloven 😉

Gratis datingadvies

Gebruik de keuzehulp en ontvang direct een datingsite advies!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *