Zo versier je mannen met kleur

Mannen versieren met kleurGebruik rood. Het helpt. Echt waar.

Rood is een zeer opvallende kleur en mensen associëren rood met seks, lust, vruchtbaarheid, dominantie, zekerheid en romantiek.

Draag rode kleding en je geeft daarmee een signaal af naar singles toe. Je geeft daarmee namelijk aan dat je niet bang bent om op te vallen (je bent verre van een onzeker type) en je bent wel van de romantiek, spanning en lust.

Nu je dit weet kan je deze informatie gebruiken om in het dagelijkse leven als single meer op te vallen.

Ook maak je op datingsites meer kans op reacties wanneer je op een profielfoto rode kleren draagt of in elk geval iets roods toont. Dit kan ook een rode achtergrond zijn.

Hoe komt dit?

Net bij zoals mensen heeft ook de kleur rood in de natuur een bepaalde betekenis en ook zeker op liefdesgebied. Een bekend voorbeeld zijn de rode billen van bavianen. Deze zijn bij vrouwtjes bavianen veel roder als ze loops zijn, dus extra vruchtbaar.

Onderzoekers hebben inmiddels al lang en breed geconcludeerd dat mannetjes apen hierdoor extra gestimuleerd worden om deze vrouwtjes voor zich te winnen en ermee te paren. Rood werkt voor hen lustopwekkend.

In het dierenrijk staat de kleur vaak rood ook voor gevaar. En bij mensen is dat ook het geval. Al kan dat ook ingeprent zijn.

Bewijs – het werkt echt!

Er zijn inmiddels al veel (wetenschappelijke!) bewijzen dat mensen die rode kleren dragen veel succesvoller zijn in de liefde. Zij vinden sneller een partner! Dit is wel een opvallende conclusie. Gebruik het in je voordeel!

Ook online op een datingsite stijgt de kans op succes met meer dan 20% als je een profielfoto gebruikt waarop je rode kleding draagt. Nu weet je wat je moet doen als je single bent: ga de komende tijd in het rood gekleed!

Nog niet overtuigd?

Hier wat resultaten van onderzoeken:

  • Mannen vinden vrouwen met rode lippenstift aantrekkelijker – Bron
  • Mannen voelen zich meer aangetrokken tot foto’s van (jonge) vrouwen met een rode achtergrond – Bron
  • Vrouwen die rode kleren dragen op hun profielfoto ontvangen meer berichtjes dan vrouwen die een andere kleur dragen – Bron

Gratis datingadvies

Gebruik de keuzehulp en ontvang direct een datingsite advies!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *