Alles over Parship – Handleiding, tips en ervaringen

Parship noemt zichzelf dé datingsite voor een serieuze relatie. Op de site wordt aangegeven dat de leden van Parship erg actief zijn. Ook komen er per dag veel nieuwe aanmeldingen bij.

De meeste leden op Parship zijn ouder dan 30 jaar en op zoek naar een partner voor een langdurige relatie. Parship richt zich op hoger opgeleiden.

Is Parship betrouwbaar?

Veel datingsites worden geplaagd door zogenaamde fake profielen (nepprofielen). Bij Parship worden alle aanmeldingen handmatig gecontroleerd, waardoor de kans op fake aanmeldingen vrijwel nul is.

Wazige foto’s

Bij Parship draait het niet om het uiterlijk, maar om een echte match. Je kunt na aanmelding meteen een uitgebreide persoonlijkheidstest maken. Op basis daarvan word je gematcht met andere leden.

De foto’s van de leden van Parship zijn in eerste instantie wazig. Dit is gedaan met een reden. Foto’s zijn vaak momentopnames en een klik vindt niet alleen op basis van het uiterlijk plaats. Door de profielfoto’s eerst wazig te laten is er meer aandacht voor de profieltekst.

Wil je na het lezen van iemands profieltekst meer van deze persoon weten, dan kun je contact leggen. Het is dan aan de ander om te bepalen of deze de profielfoto meteen vrijgeeft of nog even wazig laat.

Door deze manier van matchen (persoonlijkheidstest plus minder de nadruk op uiterlijk) is de kans veel groter op een match met iemand die écht bij jou past. Parship heeft mede daardoor ook een van de hoogste slagingspercentages onder de datingsites.

Kun je Parship gratis uitproberen?

Ja, je kunt je gratis aanmelden bij Parship om te kunnen bepalen of deze datingsite bij je past.

De persoonlijkheidstest aan het begin is gratis. Verder krijg je gratis partnervoorstellen en kun je profielen van andere leden bekijken.

Daarnaast kun je ook “IJsbrekers” en “Glimlachen” versturen. Krijg je een reactie van een Premium (=betalend) lid, dan kun je zelfs 1x terug antwoorden.

Op deze manier kun je Parship gratis uitproberen om te kijken of er interessante matches voor jou zijn.

Lidmaatschap

Als je besluit lid te worden dan kun je onbeperkt berichten lezen en schrijven, zien wie jouw profiel bekeken heeft. Ook krijg je een uitgebreid persoonlijkheidsrapport op basis van de persoonlijkheidstest die je hebt gemaakt. En je krijgt de foto’s te zien van de mensen die hun foto aan jou vrij willen geven.

 

Parship datingsite

Ervaringen met Parship

Heb jij Parship uitgeprobeerd en wil jij je ervaringen met het gratis en/of het betaalde lidmaatschap delen? Laat het hieronder weten.

Gratis datingadvies

Gebruik de keuzehulp en ontvang direct een datingsite advies!

Add a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.