Deze man wil maar één ding – 7 signalen

Hier hebben we allemaal wel eens mee te maken gehad: mannen die enkel op zoek zijn naar seks. De zogenaamde players. Je herkent ze meteen. Of niet?

Als je niet goed bent in het herkennen van een player dan moet je echt deze 7 signalen lezen.

Want tegenwoordig hebben deze mannen het heel erg makkelijk. Sinds je een date kunt regelen via het internet is het heel eenvoudig om snel met veel vrouwen in contact te komen.

Vroeger moesten mannen hier veel meer moeite voor doen. Ze moesten letterlijk de deur uit om contacten te kunnen leggen. Bovendien konden ze slechts met één vrouw per keer afspreken. Maar nu kunnen deze players gewoon heel makkelijk veel berichtjes sturen en deze zelfs kopiëren.

Hoe herken je een player? Hieronder vind je de 7 belangrijkste signalen:

1. Hij komt intens over

Hij stuurt veel berichtjes en wil snel in het echt afspreken. Waarom? Hij houdt niet van wachten en wil snel ‘scoren’.

Een quality guy neemt de tijd. Een player is ongeduldig. Dit ongeduldige kan soms vleiend overkomen: oh, hij kan niet wachten om me te zien!

Een quality guy heeft dat ook, maar houdt daarbij rekening met jou. Een man die alleen op seks uit is zal zeggen: ik kan alleen zaterdag. Dus het is dan of niet. Iemand die echt betekenisvol met jou wil daten die gaat niet zo tegen jou doen. Absoluut niet.

2. Hij verkoopt een droom

Hij praat over de toekomst. Ben jij op zoek naar een serieuze date? Hij speelt graag even de rol van serieuze kandidaat. Hij weet wat vrouwen willen. Dus hij manipuleert. En fantaseert hardop alvast hoe het zal zijn als jullie trouwen en kinderen hebben.

Hij verkoopt jou een droom. Zodat hij je in bed krijgt. En dat is eigenlijk erg dom. Want er zijn best wel wat vrouwen in voor een keertje puur voor de seks. Maar zeg het dan eerlijk van tevoren, dan kun je ermee instemmen of niet.

Op deze manier omgekocht worden is vernederend, boosmakend en teleurstellend. Players geven niet om de schade die ze toebrengen. Het doel heiligt de middelen.

Praten over wat ie over een paar weken samen met jou wil doen is prima. Maar meteen vanaf het begin uitgebreid fantaseren over de Grote Toekomst is een rode vlag.

3. Hij is niet nerveus

Veel mannen zijn nerveus tijdens de eerste dates. En dat is eigenlijk een compliment. Dat betekent dat hij zijn best wil doen en zich beseft dat hij wat te verliezen heeft.

Een man die nerveus is is zich bewust van wie jij bent, wat jij voor hem kunt betekenen. En hij wil indruk op jou maken.

Players zijn meestal niet nerveus. Want ze hebben meerdere dates achter de hand en kunnen zo weer door naar de volgende. Als hij heel slick praat en altijd de juiste dingen zegt en doet, dan is dat meestal een skill die hij heel goed geoefend heeft.

Hij heeft het spel veel en veel vaker gespeeld: jou je jas in helpen, een arm om je heen slaan, complimentje hier en daar. Het is een routine waar hij helemaal in thuis is.

Het kan je het gevoel geven een prinses te zijn. Helaas kun jij hem niet zoveel schelen. Het is voor hem meer routine dan dat hij er echt gevoelens bij heeft.

Soms voelen vrouwen dit wel aan, maar denken dan soms zelfs dat ze een player kunnen veranderen. Waarom zou je dat willen? Waarom wil je iemand renoveren? Denk je dat hij je dankbaar gaat zitten zijn?
Er zijn zoveel mannen op de wereld. En jij wilt degene die zijn hart niet voor je opent. Je bent meer waard dan dat.

4. Hij is inconsistent

Het ene moment is hij intens: hij wil je graag zien, nu, direct. En het volgende moment hoor je niks meer van hem. En dan ineens toch weer een berichtje vanuit het niets dat hij last-minute met je wil afspreken.

Als je erg graag iets wilt, dan wil je iets erg graag. Maar nee, jij bent niet de enige met wie hij praat. Hij is intens met 5 andere vrouwen. Hij vist en hij heeft veel lijntjes in het water. En het is moeilijk om dat allemaal vol te houden naast zijn baan en wat dan nog meer ook.

Hij moet veel ballen in de lucht houden. En dat is waarom hij je ineens appt om 9 uur ’s avonds of je die avond wat te doen hebt. Want dat betekent dat vrouw 1-2-3 al bezet zijn. Dus nu ben jij aan de beurt.

Ook als mannen alleen door de week tijd voor je hebben. Dat kan heel vleiend overkomen. “Oh, hij kan ook lekker thuis gaan bijkomen van zijn werk op de bank, maar hij is liever bij mij!” maar hij bewaart de Grote Avonden voor grotere vissen, die jou op den duur gaan vervangen. Daar heeft ie veel meer tijd voor over.

5. Hij geeft je een rotgevoel als je niet meteen seks wilt

Je voelt je onder druk gezet om zo snel mogelijk seks met hem te hebben, anders ben je hem kwijt. Als jij zegt dat je pas seks wilt als het helemaal serieus is. Dat je gewoon niet het type bent om na een paar dates het bed in te duiken met iemand, dan krijg je subtiel de wind van voren. “Goh, dat had ik niet achter jou gezocht, dat je zo preuts zou zijn.

Een quality guy zou het juist waarderen dat je niet zomaar meteen het bed in wilt duiken en vindt het prima om je eerst wat beter te leren kennen. En vindt het fijn om samen de spanning op te bouwen.

Een player gaat je juist een rotgevoel geven als hij zijn zin niet krijgt. Of zal je zelfs helemaal negeren. Verspil geen tijd met een tijdverspiller.

Een player wil alleen maar continu groen licht. Ze hebben maar één doel, en dat is niet je hart, maar je k##.

6. Zielig verhaal over zijn jeugd of ex

Ben je een keer boos over zijn gedrag, dan krijg je een zielig verhaal over zijn jeugd en dat hij zich daarom af en toe slecht gedraagt.

Dit is een slimme truc, want medelijden is een krachtige emotie en leidt jou af van je boosheid.

Let op of hij niet te vaak de oorzaak van zijn gedrag buiten zichzelf legt. Dat zijn jeugd, een nare ex of werkstress niet telkens opgevoerd worden als excuus voor al zijn slechte gedrag.

Want wie heeft er geen gebroken hart gehad? Wie is er niet druk? Dat betekent op zich helemaal niks. Kijk door de bullshit heen. Let op zijn gedrag, hoe hij jou behandelt.

7. Een man die je kust terwijl je praat

Een kus klinkt romantisch, maar een man die jou midden in jouw verhaal vol op de mond zoent zodat je niks meer kunt zeggen is niet romantisch of lief. Dat is onbeleefd. Je bent iets aan het vertellen en als hij niet kan wachten tot je je verhaal af hebt om zijn tong in jouw mond te stoppen, dan is hij er niet voor jouw hart, maar voor iets anders.

Ach, het valt wel mee

Het slechtste wat je kunt doen is jezelf wijsmaken dat het wel meevalt. Dan verwar je hoe je graag wilt dat ie is met hoe hij echt is. En dat gat vul je met je fantasie en je hoop.

Je krijgt wat je tolereert. Je kiest zelf hoe je graag wil dat je behandelt wordt. Voelt het niet goed? Wees duidelijk naar hem toe over je grenzen. Als hij de juiste man voor jou is dan respecteert hij jouw grenzen. Zo niet, dan wordt het waarschijnlijk tijd om verder te zoeken.

Gratis datingadvies

Gebruik de keuzehulp en ontvang direct een datingsite advies!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *