Liefde is loslaten en niet vasthouden

dating hand vasthoudenLiefde is elkaar de hand vasthouden en nooit meer willen loslaten… Of toch niet?

Wat ons betreft is het tegenovergestelde inderdaad waar. Echte liefde is de ander leren los te laten!

Zoals een vader een kind leert fietsen. Zo is het ook met de liefde. Binnen een relatie moet je elkaar loslaten en een eigen leven hebben. Dan ontdek je elke dag opnieuw hoe waardevol jouw relatie is!

Durf je los te laten? Dan vertrouw jij je partner!

Er zijn heel wat stelletjes die zich wanhopig vastklampen aan elkaar. Deze stelletjes lijken elkaar enorm lief te hebben. Maar in feite durven ze de ander niet los te laten en willen ze de relatie koste wat het kost onder controle houden.

Vaak is één van de partners gewoon erg onzeker en is die persoon bang om de ander te verliezen. Kijk daar mee uit! Het kan je relatie op den duur verwoesten!

Vooral mannen willen het gevoel hebben dat ze vrij zijn. Gun jij je partner weinig tot geen vrijheid? Dan vertrouw je hem of haar waarschijnlijk niet. Terwijl een relatie toch bestaat op basis van wederzijds vertrouwen!

Stop met egoïsme en claimgedrag

Gun de ander veel vrijheid en je krijgt er veel voor terug. De ander claimen is een ernstige vorm van egoïsme. Je ontneemt de ander vrijheid en dus plezier.

Ga bij jezelf ten rade en vraag je af hoe het komt dat jullie elkaar niet los durven te laten. Liefde is elkaar loslaten.

Wat is echte liefde?

Een relatie gebaseerd op echte liefde is gezond. Niets kan er tussenkomen. Geen jaloezie, geen angst, geen gebrek aan vertrouwen.

In een gezonde relatie hebben jullie plezier en gun je de ander het beste! Je durft elkaar los te laten omdat je elkaar vertrouwt.

Als je elkaar loslaat dan groei je op het gebied van intimiteit en vertrouwen dichter naar elkaar toe.

Gratis datingadvies

Gebruik de keuzehulp en ontvang direct een datingsite advies!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *