Let altijd op de tijd tijdens het daten

dating wijnWaarom is het belangrijk om altijd op de tijd te letten tijdens het daten? Daar kom je op deze pagina achter.

Natuurlijk kijk je niet iedere 5 minuten op je horloge. Dat zou wel heel erg onfatsoenlijk overkomen en daarmee geef je natuurlijk een verkeerd signaal af. Maar probeer bij de tijd te blijven, met name op een eerste date!

Kom altijd stipt op tijd!

Letten op de tijd tijdens het daten is belangrijk. Waarom? Dat leggen we je straks uit. Maar op tijd komen is minstens zo belangrijk.

Kom niet te vroeg. Dan kom je naar onze mening veel te “eager” over. Het is juist belangrijk om niet begerig over te komen. Beschouw het afspreken met een leuke meid of vent of als de normaalste zaak.

Als je stipt op tijd komt dan laat je zien dat de afspraak belangrijk is voor je en bovendien doe je wat je belooft.

Kom je te laat op een date? Het blijkt dat het voor vrouwen minder erg is om te laat te komen opdagen tijdens een afspraakje dan voor mannen. Mannen zijn over het algemeen wat relaxter en zien daar niet zo’n probleem in.

Terwijl vrouwen zich direct zorgen maken: ‘Zal hij het afspraakje niet zijn vergeten’? ‘Is hij wel te vertrouwen’? Te laat komen op een afspraakje leidt alleen maar tot frustraties. Dus mannen en vrouwen: kom dus altijd stipt op tijd!

Hoeveel tijd samen doorbrengen op een eerste date?

Hoe lang duurt een eerste date in het beste geval? Bestaat er een ‘ideale tijd’ voor een 1e afspraakje? Nee. Daar moeten we jou het antwoord op schuldig blijven.Het hangt er ook helemaal vanaf wat jullie gaan doen en waar jullie gaan afspreken.

Als het aan ons ligt dan zouden we een eerste date zo kort mogelijk laten duren. Want uiteindelijk wil je gewoon weten of er een klik tussen jullie beiden is. En mocht er daadwerkelijk een klik zijn, dan kom je daar al heel snel echter. Daarvoor hoef je echt geen uren af te spreken.

Je eerste date duurt in het beste geval maximaal 1 uur

Houd het spannend en spreek niet te lang af! Houd echt maximaal een uur aan. Te kort om écht diepgaande gesprekken te voeren maar lang genoeg om wat af te tasten en erachter te komen of jullie overeenkomsten hebben of niet.

Vergeet ook niet te flirten natuurlijk 😉 Daarmee verhoog je de spanning en de seksuele aantrekkingskracht. Door het kort te houden voor de eerste keer houd je het dus spannend en heb je mogelijk juist extra redenen om weer snel af te spreken!

Als man beëindig jij het afspraakje…

O ja, en mannen adviseren we trouwens om de tijd in de gaten te houden en de date af te sluiten. Vrouwen houden van initiatiefrijke mannen… Als een vrouw een date als eerste beëindigt dan betekent dat meestal weinig goeds. Tenzij ze het zó gezellig met jou vond dat ze de tijd daardoor helemaal vergat!

Gratis datingadvies

Gebruik de keuzehulp en ontvang direct een datingsite advies!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *