Is hij of zij de ware liefde voor jou?

Dating knuffelSommige mensen vragen zich af waaraan je de ware liefde kunt herkennen. Misschien ben je tot over je oren verliefd op iemand maar hebben jullie hele andere hobby’s, interesses en was er in het begin geen sprake van liefde op het eerste gezicht.

Is hij of zij toch de ware liefde voor je? Waaraan kan je de ware liefde herkennen? De ware liefde is iemand bij wie jij je thuis voelt en een vriend of vriendin voor het leven, een soulmate dus.

Jullie lijken in alles op elkaar

Het is eigenlijk best eenvoudig om de ware liefde, je soulmate te vinden. Je moet alleen wel weten waarop je moet letten.

Een kenmerk van de ware liefde is dat jullie heel veel op elkaar lijken. Niet perse wat uiterlijk betreft maar wel gelet op jullie interesses en andere eigenschappen.

Mensen die veel overeenkomende interesses hebben, die vinden elkaar sneller. Het is een fabel dat tegenpolen elkaar aantrekken. Die stoten elkaar juist af. Soms is de liefde echter zo sterk dat zelfs mensen die niet bij elkaar passen toch bij elkaar blijven.

Als jullie veel op elkaar lijken dan is er bovendien minder aanleiding tot voor conflicten, meningsverschillen en dus frustraties.

Een soulmate is iemand die we aantrekkelijk vinden juist omdat degene op jou lijkt! Je ziet er als het ware een deel in van jezelf. Het voelt alsof je hem of haar heel goed kent, alsof jullie voor elkaar gemaakt zijn.

Normen, waarden en toekomstplannen

Wil je de liefde van je leven ontmoeten? De kans is groter dat je die tegenkomt op plekken waar bepaalde normen en waarden gelden.

Ben je lid van een bepaalde politieke partij? Bezoek dan bijeenkomsten van die partij. Ben je Christen? Word dan lid van een kerkgenootschap. Zomaar wat voorbeelden natuurlijk…

Jouw soulmate heeft dezelfde normen en waarden als jij. Dat is één ding dat zeker is. Zelfs jullie toekomstplannen komen grotendeels overeen.

Nogmaals: de mensen waarvan jij het meeste houd die lijken ook het meeste op jou!

Je merkt het direct als je de liefde van je leven ontmoet

Je voelt het werkelijk waar in alles aan als jij de liefde van je leven ontmoet. Hoe? Je weet gewoon direct dat het goed zit tussen jullie.

Soms is het niet eens nodig om hem of haar te spreken en is een foto al genoeg. Het contact tussen jullie verloopt direct soepel. Het is net alsof jullie elkaar in een vorig leven al eens zijn tegen gekomen.

Je voelt je comfortabel en hij/zij kan jouw zinnen aanvullen omdat hij/zij weet wat je voelt en hoe je denkt. Over de meeste zaken zijn jullie het eens. Ondanks dat jullie elkaar nog maar nauwelijks kennen voelt het in alles goed aan.

Gratis datingadvies

Gebruik de keuzehulp en ontvang direct een datingsite advies!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *