Hoe straal je als single uit dat je happy bent?

single en gelukkig

Singles hebben nogal vaak te maken met vooroordelen van anderen.

Singles zouden…

  • wanhopig zijn
  • niet gelukkig zijn
  • eenzaam
  • of gewoon niet goed in de markt liggen

Nou, wij kunnen je garanderen dat het grootste deel van de singles die we tegenkomen erg gelukkig zijn en soms zelfs gelukkiger dan mensen in een relatie.

Zij buiten de voordelen van het single-zijn flink uit en hebben alle tijd van de wereld om relaties met vrienden en familie te onderhouden en naar een hoger level te brengen.

Leer om als single uit te stralen dat je happy bent. Dat maakt je aantrekkelijker voor andere singles.

En als je happy bent met je single bestaan en niet perse op zoek bent naar een partner, dan is dat ook prima toch?

Single zijn is fijn!

Natuurlijk zijn er singles die maar al te graag een relatie zouden krijgen en daardoor ietwat hopeloos overkomen of schaarste uitstralen…

Misschien behoor jij ook wel tot die groep, wat geen schande is trouwens. We leren je daarom in met artikel om uit te stralen dat je juist wél happy bent! Hoe? Door je gewoon te wijzen op de vele voordelen die het heeft om als alleenstaande door het leven te gaan.

Er zijn meer redenen dan je denkt om het niet erg te vinden dat je single bent. Pas dan ontdek je ook het geluk in je leven en straal je dat uit naar de omgeving.

Geluk uitstralen is gelukkig zijn met wie je bent

Iedereen kent in zijn of haar omgeving wel een aantal singles die zoeken naar een geliefde.

Nederland is een ‘singleland’. Een groot deel van de bevolking is alleen. Tegenwoordig is het al lang niet meer zo vreemd als je geen metgezel hebt. En je hoeft je echt niet incompleet te voelen als je alleen bent.

Natuurlijk is het fijn als je een maatje voor het leven hebt gevonden bij wie je jezelf kan zijn en met wie je leuke dingen kunt ondernemen en alle geheimen kan delen. Maar pas op met het verheerlijken van een relatie!

Je bent echt niet per se gelukkiger als je iemand hebt gevonden. Je bent namelijk pas gelukkig als je echt van jezelf houdt.

Ook al heb je een partner, waar is het geluk als je niet jezelf kunt accepteren? Je mag en kan niet van je partner verwachten dat hij/zij jouw geluk bepaalt.

Veel relaties lopen spaak omdat één van de partners ongelukkig is met zichzelf.

Ons motto:

Je straalt alleen als single geluk uit als je happy bent met wie jij bent! Leer van jezelf te houden. Het geluk vind je tevens door de voordelen van het single zijn te ontdekken en uit te buiten… En gelukkig kun je niet zijn zonder een sociaal leven.

Veel vrienden

Het hebben van vrienden is belangrijk om je gelukkig te voelen. Eenzaamheid is dodelijk.

We raden elke vrijgezel daarom ook aan om vooral veel vriendschappen voor het leven te sluiten. Geniet van al je vrienden om je heen!

Maak leuke uitstapjes, nodig ze bij je thuis uit en investeer in bijzondere relaties.

Veel stelletjes stoppen veel energie en tijd in hun relatie. Wat ze vergeten is dat er meer is om hen heen.

Breng daarom niet teveel tijd door met je metgezel. Het is gezond als jij en je partner naast jullie relatie/huwelijk ook nog een sociaal leven hebben met ieder jullie eigen vrienden.

Vrijgezellen raden we verder aan om vooral te genieten van hun single bestaan. Volg een taalcursus, schrijf je in op een sportvereniging en knijp er met regelmaat een weekendje tussenuit met vrienden.

Geef jezelf lekker veel aandacht

In een relatie is het vaak maar lastig om jezelf te ontwikkelen als mens. Je hebt je werk en daarnaast een leven samen met je partner. Het is moeilijker om veel tijd in je eentje door te brengen.

Dat kan een groot nadeel van een relatie zijn. Je bent geneigd om sneller te luisteren naar de behoeften van een ander en je vergeet jezelf.

Als single heb je die tijd wel. Luister naar je gevoel, je behoeften en doe vooral veel aan zelfreflectie. Alleen dan leer jij jezelf kennen en weet je wat je wilt.

Schuif jezelf dus vooral niet naar de achtergrond. Verzorg jezelf heel goed en zoek naar balans in je leven.

Je zult merken dat de tijd die je in jezelf investeert zich dubbel en dwars uitbetaalt. Je wordt een gelukkiger mens en dat straal je uit naar je omgeving.

Gratis datingadvies

Gebruik de keuzehulp en ontvang direct een datingsite advies!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *