Happn beter dan Tinder

HappnIs het jou ook wel eens overkomen dat je onderweg een leuke meid of vent bent tegengekomen – in de trein of bus. Of in een café tijdens het uitgaan – en niet de kans hebt gehad een gesprekje aan te knopen?

Maak dan kennis met de datingapp Happn. Met deze app heb je de kans dat je die ene aantrekkelijke vrouw of man terugvindt die je ergens onderweg bent tegengekomen. Je hebt dan de mogelijkheid om alsnog met elkaar in contact te komen!

Hoe werkt deze datingapp?

Misschien ben je al bekend met de datingapp Tinder. Happn werkt een beetje zoals die populaire date-app. Je krijgt profielfoto’s te zien van gebruikers van deze app. Je kunt daarbij aangeven of je degene leuk vindt (of niet natuurlijk).

Je hebt pas een match als de ander jouw profielfoto ook leuk vindt. En pas dan kan je met elkaar in contact komen.

Het verschil tussen Happn en Tinder

Nu wil je natuurlijk weten hoe jij die onbekende maar leuke meid of jongen, die je in real life bent tegengekomen met deze app weer kan terugvinden! Dat gaan we je nu vertellen.

Want daarin verschilt Happn app dan ook enorm met de Tinder dating app. Je krijgt bij Happn app foto’s voorgeschoteld van de mensen die je op een bepaalde plek moet hebben ontmoet. Ook de mensen die je niet bewust hebt gezien!

Stel dat je ’s avonds ergens een drankje hebt gedronken met wat vrienden in een café, dan onthoudt deze app dat je daar bent geweest! Van de mensen die daar ook aanwezig waren en deze dating app gebruiken krijg je vervolgens de foto’s te zien.

De app werkt op basis van tijdstip en locatie

Omdat deze app op basis van tijdstip en locatie werkt, is de kans aanwezig dat jij iemand terugvindt waar je een oogje op had maar die je niet durfde aan te spreken. Het is dan natuurlijk te hopen dat degene ook deze dating app gebruikt.

Overigens kan je met deze applicatie ook zien hoe vaak je crush bij jou in de buurt is geweest.

Gratis datingadvies

Gebruik de keuzehulp en ontvang direct een datingsite advies!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *